Vastgoed / Immobiliën

Verbeter het imago van uw bedrijf of makelaarskantoor met Matterport of vastgoed foto's met uitstekende kwaliteit. PIXEL360 biedt professioneel beeldmateriaal aan die de aantrekkelijkheid van een pand aanzienlijk vergroot. Bovendien kunnen potentiële klanten onmiddellijk een realistisch beeld vormen van een woning of project door de 360° Virtual Tours. Daarnaast wordt u als makelaar ontlast van de tijdrovende taak om het beeldmateriaal zelf te voorzien. Verkoopcijfers zullen zienderogen stijgen.

Winkel of showroom

Met 360 Virtual Tours kan u een nieuwe ervaring aanbieden aan uw klanten om uw showroom te ontdekken van op iedere afstand op ieder moment. Bovendien biedt PIXEL360 u de mogelijkheid om de 360 Virtual Tour up-to-date te houden naargelang uw wensen.

Bedrijfsbezoek

Wilt u uw klanten de mogelijkheid geven om uw bedrijf virtueel te bezoek ieder moment van de dag? Dan kan dit met de Virtual Tour van Pixel360. Met deze Virtual Tour kan de klant een virtuele wandeling maken doorheen uw bedrijf en extra info verwerven die op andere manieren niet mogelijk is. 

Events en Beurzen

Wilt u een unieke beleving aanbieden voor uw event of beurs. Dan kan dit allemaal met 360° virtual tours van Pixel360. Het promoten van sponsors via video, extra info bieden over de verschillende standen, het archiveren van de verschillende edities, ...  

B&B/Hotel/Restaurant

Met een 360° Virtual Tour van Pixel36O geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om de locatie op voorhand te bezoeken op ieder moment van de dag. Hiermee toont u transparantie naar de klant toe en kan de klant beter inschatten waarvoor ze boeken.