E-LEARNING via Virtual Tours, Training en Quizzen

VOORZIE EEN  INTERACTIEVE E-LEARNING TOOL ZODAT WERKNEMERS DE NIEUWE CORONA GEZONDHEIDSMAATREGELEN KUNNEN AANLEREN VANUIT HUN KOT


E-learning blijft heel hard groeien door de vele voordelen die het heeft. De coronacrisis heeft dit alleen maar versterkt. Met de 360° Virtual Tours tillen we e-learning naar een nog hoger niveau. Door zich onder te dompelen in een gesimuleerde werkelijkheid kunnen de gebruikers zich op een interactieve manier voorbereiden op het echte werk. Deelnemers zijn zo ook meer alert en aandachtig tijdens de opleiding. Een personeelslid in opleiding kan bijvoorbeeld ieder onderdeel van zijn of haar nieuwe functie ontdekken zonder dat het werkproces onderbroken moet worden. Andere mogelijkheden zijn een gevaren-zoektocht of ontdekkingsreis doorheen uw productieafdeling met aanklikbare informatie hotspots en simulaties.

- Hands-on training in een virtuele weerspiegeling van uw bedrijf of afdeling

- Onbeperkt aantal gebruikers kan eender waar en wanneer de opleiding volgen

- Geen extra hardware nodig: werkt op elke smartphone, tablet of laptop

De 360° Virtual Tours met Virtual Reality (VR) vinden hun weg in trainingstechnieken binnen zo goed als elke industrie en onderwerp. Logisch ook: het is veiliger, interactiever, meer schaalbaar dan praktijk ter plaatse en veel realistischer dan een passieve PowerPoint presentatie. 

Voordelen

  • Verschillende scenario's zijn mogelijk, ook simulatie van gevaarsituaties
  • Opleiding met bewijs van kennis in testresultaten
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Gemakkelijker aan te passen dan afgedrukt lesmateriaal
  • Kosten- en tijdbesparend: geen lesruimte, cursusmateriaal of reistijd nodig


Toepassingen

Bedrijfsbezoeken


Discovery Learning


Training simulaties


Gezondheids- en veiligheidsquizzen


RisicojachtenTesten en score

Quiz Cards

Quiz Cards stellen u in staat om cursisten op elk moment van de 360° Virtual Tour te ondervragen. De gebruiker wordt verplicht te antwoorden op een vraag om zo punten te scoren en te slagen. Naast vraag en antwoord (ja-neen- of meerkeuzevragen) is het mogelijk om andere media toe te voegen aan quizkaarten: video's, foto's, 360° video's, panorama's, 3D-modellen, ...

Verborgen gevaren

Tijdens de 360° Virtual Tour kunnen we verschillende gevaren verbergen. Stel u even voor: tijdens een virtueel werfbezoek draagt één van de bezoekers geen veiligheidshelm. Het is de taak van de gebruiker om tijdens de opleiding deze en andere gevaren aan te duiden. Zo zal de deelnemer getraind worden om altijd alert te blijven en ook minder opvallende gevaren te herkennen.

Score

Gedurende de 360° Virtual Tour houden we continu de score van de gebruiker bij om nadien tot een eindscore te komen. Zo kan beslist worden of de gebruiker alle kennis correct heeft opgenomen en toegepast.

Virtual Reality maar zonder VR bril

Met de 360° Virtual Tours van PIXEL360 hoeft u niet te investeren in VR-brillen voor alle cursisten of deelnemers: de virtuele trainingen kunnen gewoon uitgevoerd worden op uw bestaande apparaten en systemen. VR-brillen kunnen dan wel in het begin de aandacht van uw werknemers trekken, maar meer dan 90% van de werknemers doet daadwerkelijk ook aan virtuele training op een desktop. Daarbovenop hoeven virtuele tours slechts één keer ontwikkeld te worden, én zijn ze automatisch compatibel met elk apparaat: Mac, Windows, desktops, laptops, smartphones en tablets (Android & iOS).