E-LEARNING via Virtual Tours, Training en Quizzen

VOORZIE EEN  INTERACTIEVE E-LEARNING TOOL ZODAT WERKNEMERS DE NIEUWE CORONA GEZONDHEIDSMAATREGELEN KUNNEN AANLEREN VANUIT HUN KOT


E-learning groeit heel sterk. De Corona crisis heeft de voordelen nog helderder gemaakt. Het kan echter nog veel interactiever en dus met een veel hogere concentratie tijdens de opleiding. In een Virtual Tour met E-learning wordt de gebruiker volledig ondergedompeld in een gesimuleerde werkelijkheid om ze voor te bereiden op het echte werk. Dit maakt dat de gebruiker veel alerter is voor de nieuwe informatie. Zo kan bijvoorbeeld een personeelslid in opleiding elk aspect van zijn of haar nieuwe functie verkennen en ontdekken zonder de eigenlijke werkprocessen te onderbreken. Je kan je medewerkers op gevarenjacht of ontdekkingsreis sturen met aanklikbare info hotspots en simulaties en dit in een virtuele kopie van uw productieafdeling.

-    hands-on trainingen in je eigen virtuele omgeving ongeacht het aantal mensen, wanneer of waar.

-    geen extra hardware nodig, werkt op elke smartphone, tablet of laptop

Deze Virtual Reality (VR) of 360° technologie heeft zijn weg gevonden in de trainingstechnieken van bijna elke industrie en elk onderwerp. En niet voor niets. Het creëren van virtuele tours en 360° simulaties voor trainingen is veiliger, minder opdringerig, schaalbaarder dan praktijk ter plaatse en veel realistischer dan een passieve PowerPoint.  

Voordelen

  • Verschillende scenario's zijn mogelijk

  • Gevaarlijke situaties kunnen gesimuleerd worden zonder gevaar

  • Opleiding met bewijs van kennis

  • Altijd en overal beschikbaar

  • Gemakkelijker aan te passen versus afgedrukte instructies

  • Reduceert de kost door minder nood aan persoonlijke begeleiding

  • Registratie van de testresultaten zorgt voor bewijs van nodige opleiding 


Toepassingen

Bedrijfsbezoeken


Discovery Learning


Training simulaties


Gezondheids- en veiligheidsquizzen


RisicojachtenTesten en score

Quiz Cards

Quiz Cards, zoals de naam al doet vermoeden, stellen u in staat om uw virtuele tourbezoekers op elk moment van de tour te ondervragen. De gebruiker wordt verplicht te antwoorden op een vraag om zo punten te scoren en te slagen. Naast vragen en antwoorden (eenvoudige vragen of multiple choice) kan een quizkaart allerlei media bevatten, waaronder video, foto's, 360 video's, panorama's of 3D-modellen.

Verborgen gevaren

Tijdens de Virtual Tour kunnen er verschillende gevaren verborgen zijn. Stel u voor, een virtueel werf bezoek en 1 van de bezoekers draagt geen veiligheidshelm. Het is de taak van de gebruiker om tijdens deze opleiding alle gevaren aan te duiden. Hierdoor zal de gebruiker getraind worden om altijd alert te blijven en ook minder opvallende gevaren terecht te wijzen.

Score

Tijdens de Virtual Tour wordt de score van de gebruiker bijgehouden om zo een eindscore te kunnen weergeven. Hierdoor kan beslist worden of de gebruiker alle kennis heeft opgenomen en correct heeft toegepast.

Virtual Reality maar zonder VR bril

VR-training klinkt ingewikkeld en velen willen niet investeren in het verkrijgen van nieuwe VR-headsets voor de gehele beroepsbevolking of school. Het goede nieuws is dat je dat niet hoeft te doen. Hoewel VR-headsets er leuk uitzien en in het begin de aandacht van uw werknemers kunnen trekken, doet meer dan 90% van de werknemers daadwerkelijk aan virtuele tourtraining op een desktopcomputer. Dat betekent dat u in staat bent om de virtuele tourtrainingen uit te voeren op uw bestaande trainingsapparaten en -systemen.

Virtuele tours hoeven maar één keer gemaakt te worden en zijn automatisch compatibel met elk apparaat - Mac, Windows, Desktop Computers, Laptops, mobiele telefoons en tablets (Android & iO's).